Asiatiskt blev det till dagens middag! Receptet hittar ni nedan:
Vad du behöver:
- 170 g kräftstjärtar i lake
- 150g sockerärtor (i bruk eller färska)
- 1 påse Blue Dragon, Coconut & Lime Wok Sauce.
- 400 ml kokosmjölk
- 1 vitlöksklyfta
- 125 g minimajs
- 1/2 kruka koriander
- En chilipaprika
- Ris (eller falfritt tilltugg)
Kryddor, ungefärliga mått (viktigt att smaka av) Själv vill jag ha en lätt styrka i maten.
- 1 krm Salt
- 1/2 krm Peppar
- 1 krm Ingefära
- 1 krm Curry
- 2 krm Cayennepeppar
Gör såhär:
1. Låt kräftstjärtarna rinna av i en sil.
2. Koka upp Blue Dragon sås i kokosmjölken i en gryta eller stekpanna. Lägg i majs och pressa i vitlök.
3. Krydda enligt smak. Låt koka i 10 minuter.
4. Hacka koriandern, färska ärtor och paprikan.
5. Rör i kräftorna, ärtorna och paprikan i grytan och låt det bli varmt. De ska inte koka, då blir kräftorna sega och paprikan mjuk.
Servera grytan med ris och strö över koriander.
Version 1:

Version 2:

Kommentera